Mutt nyt menin lukemaan Hesaria ja vedin herneen nenään jo pelkästä otsikosta. Se riitti, itse artikkelia viitsinyt lukeakaan.

Mutta ihan ensin nostan hattua miehelle (miehille?, siitä se lähtee). Hesarissa nimittäin oli myös juttu, miten joku oli nostanut kanteen Madonnan keikasta, kun taustatanssijoiden yläosattomuus ja koreografia olivat loukanneet keikalla käynyttä miestä. Hän oli nostanut kanteen "varoituksetta näytetystä pornografiasta". Jes.

Kuulostaa naurettavalta? Nii-in. Entäpä se mitä luin tänään jostain toisesta lehdestä, miten joku teinityttö oli syyttänyt nuorta miestä raiskauksesta ja sitten parin vuoden päästä sanonut tyyliin "sori siitä". Maksaa muutaman tonnin korvauksia, saa vähän terapiaa - se typykkä, mutta mitä saa nuori mies? No joo, sen ohuen rahanipun, ei mainettaan IKINÄ takaisin vaikka kantais mukanaan millaista paperinippua tahansa, jolla todistaa syyttömyytensä. Saako terapiaa? Not.

Tai se kaveri joka joutui vankilaan kun muka raiskasi naisen. "Oho, valehtelin kun pakotettiin". Ja nää on pikkujuttuja.

Mut mitä siitä, sori. Kun MII TUUUUUUUU.

Mutt ei se ollut se mun juttu mikä kyrsi. Kyrsii helteet. Nyt mittari näyttää VAAN 27 astetta. Mutta voi voi sentään. 

"Helle piinaa kuntoilijoita"  Niin? So? No joo joo. 

Mutta tiedättekö mitä? Kun on esim. noi vanhukset. Tarviiko selittää? Ja sitten on eri tavoin sairaita, jotka ei siedä helteitä. Tarviiko selittää? 
Ja sitt vielä. Kun on ihmisiä joiden pitää tehdä töitä. T-Ö-I-T-Ä. Ihan terveitä. Mutta kun kaikki työt ei onnistu viilennetyssä toimistossa, niin näillä helteillä joita on ollut, työnteko on varmasti ollut yhtä helvettiä. 

Mutt ei se mitään. Kyllä mä keksi tekemistä sisälläkin. Täällä on ilmalämpöpumpun ansiosta mukavan viileetä. Poissaolokohtaukset menee nopeesti ohi, kun on viileetä eikä tarvi kärvistellä ulkona kuumassa. 
Eikä ainakaan mun takia ruuhkaudu päivystykset, kun en hulluna juokse lenkkejä yli 30 asteen kuumuudessa. 

Ei mulla muuta. Ei lämmin luita riko - aivot kylläkin, niin kuin näkyy 😉😉